recept: Zöldségtál szendvicsekhez, Kifőzde
Zöldségtál szendvicsekhez
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

mindenféle zöldségek



Vendéglátáskor a hidegkonyha fontos kelléke.
Bármilyen zöldségekből összeállíthatjuk, ami éppen kapható:
retek, újhagyma, paprika, paradicsom, uborka - de lehetőleg többféle fajtájú és színű paprikát és paradicsomot alkalmazzunk.
Télen jégcsapretket, fekete retket, póréhagymát használhatunk, de finom savanyúságokkal is növelhetjük a kínálatot, úgymint csemege uborka, káposztával töltött paprika, savanyított bébi-kukorica stb.
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, amelyiket kell, felvágjuk és ízlésesen tálra helyezzük.
Keménytojás-gerezdekkel díszíthetjük, szúrjunk bele fogpiszkálókat, hogy legyen mivel megfogni. Só mindenképpen legyen az asztalon.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.



Eltűnődtem... 

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.11.16. Utoljára frissítve: 2008.11.16.
Utolsó megtekintés: több, mint 6 napja (2024-04-27 20:05:34 - 1.41)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez