Hozzávalók: |
Elkészítés: |
mindenféle zöldségek
|
Vendéglátáskor a hidegkonyha fontos kelléke. Bármilyen zöldségekből összeállíthatjuk, ami éppen kapható: retek, újhagyma, paprika, paradicsom, uborka - de lehetőleg többféle fajtájú és színű paprikát és paradicsomot alkalmazzunk. Télen jégcsapretket, fekete retket, póréhagymát használhatunk, de finom savanyúságokkal is növelhetjük a kínálatot, úgymint csemege uborka, káposztával töltött paprika, savanyított bébi-kukorica stb. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, amelyiket kell, felvágjuk és ízlésesen tálra helyezzük. Keménytojás-gerezdekkel díszíthetjük, szúrjunk bele fogpiszkálókat, hogy legyen mivel megfogni. Só mindenképpen legyen az asztalon. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes. |